TILLBYGGNADER

Utöver att bygga nya hus är vi på Kimstads Bygg AB också experter på tillbyggnader, utbyggnader och renoveringar av befintliga hus. Vårt team av erfarna hantverkare och arkitekter kan hjälpa dig att skapa mer utrymme och förbättra funktionaliteten i ditt hem. Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov och skapar en plan som passar just dig och din familj.

Behöver du mer yta? Vi erbjuder tillbyggnad, utbyggnad och renovering.

Vi strävar efter att vara förstahandsvalet när det kommer till att välja en trygg och säker byggfirma med inriktning på totalentreprenad i Norrköping och Linköping men även runt om i Sverige.

Genom att hålla fokus på kvalitet och på våra kunders varierande behov försöker vi vara flexibla och anpassa oss efter marknadens svängningar, utan att tappa det som är grunden i verksamheten – nämligen att leverera färdiga resultat av högsta klass, oavsett om det rör sig om tillbyggnad eller utbyggnad av ett bostadshus, en köksrenovering eller ett altanbygge.

Vi erbjuder flexibla kvalitetslösningar för dig som drömmer om en utbyggnad

Tillbyggnader på befintliga villor kan ge huset nytt liv och nya möjligheter. I många fall är det en investering som betalar sig, gång på gång. Dels ges nytt härligt utrymme för de behov som finns, dels stiger värdet på huset. Det gäller oavsett om utbyggnaden gäller ett härligt uterum som förlänger sommaren, ett poolrum eller en tillbyggnad där en del av husets vanliga rum får plats.

Vad våra kunder tycker

Tillbyggnader som förbättrar den känsla som huset ger

Välkommen att ta kontakt med oss redan idag så kan vi börja planera ditt drömprojekt på en gång. Vi hjälper dig från första början med planering, ritning och design, materialval samt genom hela byggprocessen tills vi når ett färdigt resultat som du kan vara helt nöjd med. 

Fyll i vårt formulär för att få en gratis konsultation med en byggmästare.

Våra metoder för tillbyggnader är trygga miljövänliga lönsamma