Takrenovering

Vi utför takläggning, takrenovering i Norrköping med kranskommuner.

Vi är ett kunnigt och seriöst takläggningsföretag som eftersträvar att alltid utföra bra takarbeten och lämna nöjda kunder. Kunnig personal och god korrespondens gör att vi klarar av att göra allt inom takunderhåll och takarbeten för alla typer av tak.

Takläggning

Boka din takläggning eller takrenovering av oss! Som privatperson kan du dessutom nyttja ROT-avdraget för din takläggning. Självklart hjälper vi även till med rådgivning kring vilken typ av tak som passar absolut bäst för din fastighet och de behov ni har. För oss är det viktigt att du är nöjd med oss både innan, under och efter din takrenovering eller takläggning och gör vårt yttersta för att du ska känna dig sedd och få ett förstklassigt resultat.

Vad våra kunder tycker

Takrenovering

Att underhålla din fastighet med regelbunden takrenovering är viktigt för att bibehålla en frisk och välmående fastighet. Risken vid dåligt underhåll av tak är bland annat vattenskador och mögel som kan bli riktigt stora. och ibland faktiskt helt onödiga utgifter. Vi hjälper dig med takrenovering och ser till att ditt hus håller sig friskt och vackert i många år framöver.

Kontaktuppgifter

Våra metoder för takläggning är trygga miljövänliga lönsamma