Badrumsrenovering

Vi på Kimstadsbygg har 25 års erfarenhet av badrumsrenovering och för oss är det kvaliteten som är i spetsen.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi utför uppdrag i Norrköping, Linköping med kranskommuner och säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde. Om du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du känna dig trygg.

Kvalitet in i kaklet

Vi på Kimstadsbygg har renoverat badrum sedan början av 2000-talet. Vårt mål är att göra vardagens mest rofyllda rum ännu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Vad våra kunder tycker

Bygga badrum ska vara enkelt

Kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. En vanlig badrumsrenovering tar mellan två till tre veckor, medans en mer avancerad renovering kan ta upp till fyra veckor. Under tiden för renovering finns alltid en av våra anställda på plats, varje dag, 40 timmar i veckan.

Vi arbetar utan underentreprenörer så att du som kund ska slippa fundera över tid och kostnader. Vi som arbetar på Kimstadsbygg har alla behöriga kompetenser, från vvs-montörer och elektriker till plattsättare. Tillsammans ser vi till att alla delar i projektet flyter på så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Behörigheter

 Hos oss har vi och våra anställda alla de behörigheter som krävs för att säkert och kvalitetsmässigt kunna renovera våtutrymmen som kök och badrum.

 

Kontaktuppgifter

Våra metoder för badrumsrenovering är tryggt miljövänligt lönsamt certifierat