Husbyggnation

Vi på Kimstads Bygg AB är specialiserade på att bygga skräddarsydda hus/villor i Norrköping och Linköping men kan anta oss projekt i hela Sverige, och vi brinner för att göra dina husdrömmar till verklighet. Vi bygger hus i både lösvirke och prefabricerat för att uppfylla dina specifika behov och önskemål.

Drömmer du om att bygga hus? Vi hjälper dig hela vägen.

Att bygga ett nytt hus/villa är ett stort beslut i livet och det finns mycket att tänka på. Våra projektledare hjälper dig med budget samt ritningar, och med lång erfarenhet av byggbranschen samt husbyggnation svarar vi på alla dina frågor vare sig de handlar om husmodeller, materialval eller priser.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en smidig och stressfri byggupplevelse, och vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och ta första steget mot att bygga ditt drömhus!

Kundanpassad hustillverkning med lösvirke

Vi på Kimstads Bygg vet att varje kund är unik och därför förtjänar varje hus/villa att vara det också. Vi är specialiserade på kundanpassad hustillverkning med lösvirke där vi tillsammans med dig tar fram ett skräddarsytt hus som passar just dina behov och önskemål. Vi är med dig från grundens början till takpannans slut. Vi erbjuder hög kvalitet och noggrannhet i varje steg av byggprocessen och arbetar med de bästa materialen för att skapa ett hus som är både vackert och hållbart.

Vad våra kunder tycker

En sömlös byggprocess med högsta kvalitet

Vi ställer höga krav på kvalitet under hustillverkningen, veckovisa avstämningar för att säkerställa att projektet flyter på i rätt riktning. Vi har kontakten med alla inblandande yrkesgrupper såsom snickare, målare, VVS-installatörer och elektriker. Vi samarbetar alltid med kunniga och erfarna samarbetspartners för att säkerhetsställa att hela projektet håller de höga krav på kvalitet som vi ställer.

Bygglov och godkännanden

Innan byggprocessen påbörjas behöver vi se till att allt nödvändigt bygglov och godkännande från kommunen är på plats. Vi hjälper dig med ansökningsprocessen och håller kontakten med myndigheterna för att säkerställa en sömlös byggprocess.

Låt oss hjälpa dig att bygga ditt drömhus. Vi är dedikerade till att leverera högsta kvalitet och personlig service för att göra din byggresa så smidig och enkel som möjligt.

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, fyll i formuläret så tar en byggmästare kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar.

Våra metoder för husbyggnation är säkra miljövänliga lönsamma certifierade